Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


50 millió forintot kért az American Idol fellépésért!

2010.05.03

A popsztár már két évvel ezelőtt fellépett az American Idol tehetségkutató műsorban 'Just Dance' c. dalával. Amikor az American Idol ismét felkérte az énekesnőt, hogy lépjen fel a műsorban, akkor 250,000 dollárt, azaz 50 millió forintot kért. A producerek természetesen minél gyorsabban valamennyi pénzt kiakartak neki fizetni.

"Teljesen azt hittem, hogy megvan őrülve, és azért kér ennyi pénzt,"- mondta egy forrás az OK! magazinnak. "Túl sok pénzt kért egy fellépésért." De az American Idol producerei összehozták a dolgot Lady Gagával, mert figyelembe vették azt is, hogy az énekesnő nagyon felkapott.

Gaga zongorás kísérettel előadott egy kis részletet 'Bad Romance' c. dalából, majd következett a legújabb hivatalos kislemez az 'Alejandro'.

"Lady Gaga egy olyan fellépést hozott össze, amitől az emberek nagyon megfognak lepődni. Nagyon szexi volt egy fekete tangát és egy fekete csipke ruhát viselt."- mondta egy néző az OK! magazinnak. "Ez egy tipikus provokatív jelmez, azonban egy kicsit a sokk határát súrolja."

"Az énekesnő ruhája nagyon kihívó volt, úgyhogy ahol családban gyerekek vannak, ezért a számért biztosan hamarabb leakarják fektetni őket."

"A koreográfia nagyon eredeti volt, amit csakis az American Idol fellépéshez csináltak meg. Ez nem láthatjuk majd a turnéjának bármelyik állomásán."- fejezte be ezzel a néző. Múlt héten kedden Lady Gaga a táncosaival három és fél órán keresztül csak próbáltak, hogy teljesen felkészüljenek a szerdai forgatásra. Az énekesnő elképesztő fellépése május 5-én fog majd megjelenni.

Forrás: Okmagazine.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.